Om oss‎ > ‎

Alternativ 1: Medlemsskap og parkering
Betaler du brukerstøtte på kr. 1000,- eller mer til Skaret Skisenter, kan du bli registrert  som medlem av Skaret Skiforening samtidig som du har rett til fri parkering. Husk å si fra i meldingsfeltet på innbetalingen om at du ønsker slikt medlemskap. Merk innbetalingen med din epostadresse slik at vi kan kontakte deg om medlemskap.  Fakturaen finner du her

Alternativ 2: Kun medlemsskap
Betal 100,- kroner inn på vårt kontonummer: 4202.26.85745. Husk og oppgi navn og mail adresse, slik at vi får deg korrekt registrert i vårt medlemsregister.

Velkommen som medlem, og velkommen til skiløypene på Skaret Skistadion. Ditt bidrag teller for at vi skal gi deg de mulighetene du fortjener.

Leder Martin Risnes (t.v.) i Skaret Skiforening og Audun Nerland i Skaret Skisenter ønsker deg velkommen til Skaret Skistadion.